Un home de 45 anys que ha perdut el seu penis per culpa d'una greu infecció sanguínia en tindrà un de nou. Gràcies als avenços de la ciència i la medicina, ara li n'estan reconstruint un de nou al braç.

Una autèntica bogeria

"Per descomptat que és una bogeria tenir un penis al braç", afirma el protagonista d'aquesta increïble història al diari The Sun. "Ni tan sols jo no estic encara acostumat. Però quan ho penses, és realment sorprenent".

Malcolm MacDonald és un mecànic anglès de 45 anys que va veure com la seva vida s'esfondrava quan una terrible infecció sanguínia es va tornar en sèpsia afectant els dits de les seves mans i els dels peus. Aquesta terrible infecció, també va afectar el seu penis.

Desconeixia les conseqüències

A l'article publicat pel tabloide britànic, MacDonald recorda que durant anys havia lluitat contra una infecció que li afectava la zona del perineu però mai no li va donar massa importància perquè desconeixia les conseqüències. Es va començar a preocupar quan la infecció es va estendre als dits de les seves mans i els seus peus i es van tornar negres.

El dia que aquest mecànic va veure que el seu penis també es posava negre, simplement va embogir. "Va ser com una pel·lícula de terror. Vaig entrar en pànic". MacDonald admet que en el fons sabia que anava a perdre'l.

Home penin al braç 3

Malcolm MacDonals és un mecànic anglès a qui li va caure el penis per culpa d'una infecció i li n'han reconstruït un de nou en el braç / Youtube

 

El va tirar a la paperera

"Llavors, un dia va caure a terra. Com havia passat pel dolorós procés de saber que anava a perdre'l, simplement el vaig recollir i el vaig tirar a la paperera". Malcolm va anar a l'hospital on la sorprenent resposta dels metges va ser que "el millor que podien fer per mi era enrotllar el monyó restant com un petit rotllo de salsitxa. Va ser colpidor".

Es va llançar a la beguda per oblidar

Pare separat de dos nens, Malcolm es va llançar a la beguda per intentar oblidar i superar el seu problema. Assegura que durant dos anys va ser poc més que una ombra. "La meva vida realment es va ensorrar perquè no tenia confiança en mi mateix. Vaig beure molt. No vaig veure ni familiars ni amics. Simplement no volia enfrontar-me a la realitat". Llavors va veure una llum al final del túnel.

En una de les seves visites al metge de capçalera, aquest li va parlar del professor David Ralph, un expert en construcció de fal·lus de l'University College Hospital de Londres. El professor Ralph és famós per haver estat el responsable de crear un "penis biònic" a Andrew Wardle, un home que havia nascut sense el seu membre reproductor.

Un indici d'esperança

Malcolm va rebre la notícia amb alegria. "Em va donar un indici d'esperança. Em vaig veure tornant a ser un tipus normal". En la seva primera trobada el professor Ralph li va explicar que li reproduirien el penis a partir d'un mètode d'empelts al braç. Un procediment que s'allargaria, i no va amb segones, fins a dos anys.

Infografia The Sun reconstruccion peni

Infografia sobre la reconstrucció de penis de Malcolm MacDonald realitzada pel diari The Sun / The Sun

Ereccions mecàniques

Els cirurgians van elegir el braç en el qual realitzar la reconstrucció del nou penis a partir de la qualitat de la pell, van triar el dret. Així, li van extreure un tros de pell del braç esquerre i el van enrotllar en forma de penis, amb els seus propis vasos sanguinis i nervis.

Els metges també van crear una uretra i van instal·lar dos tubs inflats amb una bomba manual, la qual cosa li permetia tenir ereccions mecàniques.

El seu nou amic Jimmy

"Quan el vaig veure al meu braç per primera vegada estava molt, molt orgullós", recorda. Després de tot el que havia passat, no li semblava res estrany, era només una part més d'ell. "Em va agradar tant que li vaig posar el malnom de 'Jimmy'. Així era com els meus amics i jo ens dèiem mentre creixíem i aquest penis definitivament era el meu nou company".

"Que puguin fer-me un penis nou és increïble, però que puguin construir-lo al meu braç és al·lucinant", declara ara eufòric. "Sembla una mica tret d'un estrany còmic de ciència-ficció. Però és la meva oportunitat de tenir una vida normal. Ara puc anar al bany i fins i tot tenir intimitat amb algú".

Tot s'ha allargat molt

Però encara no estava tot fet. L'operació per implantar-li el seu nou membre estava prevista inicialment per a 2018, però un problema després d'un altre, ara del Malcolm, ara dels metges que el tractaven, la va anar posposant fins a l'abril d'aquest any. I llavors ens van confinar.

"De vegades penso que algú m'ha llançat un malefici". Està previst que el trasplantament es realitzi finalment en algun moment entre octubre i desembre d'aquest any.