Un home s’ha tatuat el logo de Forocoches a la cama després de perdre una aposta. L'usuari, identificat com Shur Multipla, estava tan segur que Donald Trump guanyaria les eleccions que va decidir jugar-se el físic públicament. Va atrevir-se a comprometre’s amb la comunitat del fòrum a tatuar-se un gargot ridícul si guanyava John Biden.

I… afortunadament per molts, més enllà de la política, Shur Multipla no va encertar-la i el candidat demòcrata va imposar-se. L’usuari va quedar contra l’espasa i la paret i tothom va passar-hi comptes fins que, a la fi, va complir amb l’atrevit repte. 

Forocoches és l’antecedent d’una gran part dels nous moviments socials a la xarxa. Oblida't de Facebook, Twitter, Instagram, o Tik Tok, si a Forocoches no es parla d'un assumpte, aquest assumpte no existeix. Porta amb nosaltres des dels inicis d’internet i, avui en dia, és el fòrum en espanyol més visitat del món. I també el que més butllofes aixeca. La polèmica està sempre servida. 

Pierde una apuesta en Forocoches y se tatua la pierna / Forocoches

Perd una aposta a Forocohes i es tatua la cama / Forocoches

Un usuari de Forocohes perd una aposta i es tatua la cama

Shur Multipla s’ha precipitat en les seves prediccions. Enmig del tram final de campanya de les eleccions americanes, en què s'enfrontaven el republicà i polèmic Donald Trump i el demòcrata John Biden, l’usuari de Forocoches va posicionar-se radicalment: “Estic tan segur que guanyarà Trump, que si no ho fa...”, va avisar amb un post al fòrum. A continuació, va precisar el repte viral: si perdia Donald Trump, es tatuaria el logo del fòrum a la cama

La promesa estava a sobre la taula i no hi havia marxa enrere. Els usuaris de Forocoches van començar a fer-ne ressò, elevant encara més el compromís. Alguns no creien que Shur Multipla arribés a consumar-ho, en cas que Trump perdés: “No tens pebrots”, va afirmar un usuari. Uns altres l’avisaven de les conseqüències que tenia no respectar l’aposta: “T'estàs jugant el compte, ho saps, no?", van advertir. Però per sobre de tot, hi havia usuaris entusiasmats amb la trama, expectants de noves entregues: “Tan sols per veure com crema Twitter i hi ha rialles de bilis aquell dia, jo també ho espero!".

Però els pronòstics eren cada cop més desesperançadors per Donald Trump, i Shur Multipla va decidir sortir a fer campanya: “Sortiré pel poble a prendre una Fanta amb la samarreta de fan (de Trump). Aunque queda per escrutar l'estat de Nevada i confio amb els habitants ludòpates", va afirmar, esperançat. Però avançant el del que podria passar, l’usuari va decidir alleugerar tràmits i avisar al tatuador, per si de cas. 

Un usuario de Forocoches pierde una apuesta y se tatua la pierna / Forocoches

Un usuari de Forocoches perd una aposta i es tatua la cama / Forocoches

“Mig boig” i un pèl desgraciat també. John Biden va imposar-se a les eleccions, fins i tot a Nevada. I tot i que va haver-hi reclamació de Donald Trump que implicarà una resolució definitiva d’aquí a unes setmanes, Shur Multipla no va fer el ridícul i va claudicar. Això sí, l’usuari espera que si “Trump guanya als tribunals, s'obri un fil PayPal amb els diners que costi l'eliminació del tatuatge amb làser i fem una enquesta sobre on donar-lo". I afegeix: “Jo compleixo, però Forocoches hauria de tenir també la seva paraula si això passa".

Shur Multipla claudica i accepta l’aposta

Shur Multipla ha assegurat que no té admiració per Donald Trump, però que té “camisetes de Doraemon, de Kim Jong... M'agraden els polítics diferents i que siguin persones autèntiques". A més, treu importància al càstig que s’ha autoimposat: “Quan sigui vell, segur que se m'escapa el somriure cada cop que vegi el dibuix pintat a la cama, i m'enrecordaré de quan era jove".

Recordarà també com els usuaris de Forocoches li van passar comptes. “Make Forocoches Great Again” és l'eslògan que acompanya el gravat, de fet. Aquell fòrum recull autèntics professionals d’Internet i potser s’ho haurà de repensar el pròxim cop que vulgui apostar.