El passat 16 de novembre de 2017 va aparèixer una forma estranya al cel d'Okanogan, a Washington. Era clarament un penis fet amb les traces que deixen al cel els avions. Dos testicles i un membre viril que no necessitava massa imaginació. Les fotografies del cel i el Penis Volador No Identificat (PVNI) es van viralitzar sense aturador per les xarxes socials.

En aquell moment ja es va poder saber que l'obra artística fàl·lica al cel era obra de l'Armada americana però ara, i segons detalla The Navy Times, el govern dels Estats Units ha desclassificat la informació relacionada amb aquest dibuix al cel i s'ha aclarit el misteri.

Va ser una juguesca entre el pilot i el seu company de cabina d'un vol d'entrenament. "Dibuixa un penis", va dir el company al pilot. Primer, va assegurar en l'informe que va haver de redactar pels seus superiors, va pensar que "no era bona idea", però després, i sempre segons la versió del pilot, "sense pensar-ho, ho vaig fer".

Dibuixar el penis: "fàcil"

"Estic segur que en podria dibuixar un, seria fàcil", va dir el pilot. "Bàsicament, podria fer un vuit i donar la volta i tornar. Si baixo, puc agafar velocitat i evitar que les esteles estiguin connectades entre si", detalla l'informe que va fer el pilot. I finalment ho va fer. I sí, la imatge recordava clarament un penis.

Els dos membres de l'Armada americana, el mateix dia dels fets, quan la fotografia del seu penis a l'aire corria com la pólvora, ja es van disculpar amb els seus comandaments i van redactar aquest informe que ara s'ha desclassificat i que ha pogut aclarir realment què va passar. 

Les conclusions de l'informe asseguren que els militars són molt bons en la seva feina i que van tenir un mal dia. Amb tot, també es detalla que l'instructor no hi veu "evidències de sexisme o misogínia".