Un familiar de la víctima de La Manada de Manresa ha intentat agredir aquest dimecres a la porta de l'Audiència de Barcelona els sis processats pels presumptes abusos sexuals de la menor de 14 anys.

Aquest dimecres s'havia de produir la segona sessió del judici amb les declaracions de la noia i les amigues amb qui va assistir el 29 d'octubre del 2016 a una festa organitzada a una fàbrica abandonada, on es va produir la presumpta violació. Però la sessió s'ha ajornat per la mort d'un parent de l'advocada.

En sortir els acusats del Palau de Justícia de la capital, el tiet de la víctima s'ha abalançat sobre ells, encara que membres dels Mossos d'Esquadra li han impedit que els pegués reduint-lo per la força.

La fiscalia demana una pena d'entre 10 i 12 anys per a sis dels acusats

 

Els sis homes acusats d'haver violat la noia i el setè, que no hauria intervingut però sí que hauria presenciat els fets, van negar dimarts davant del jutge que mantinguessin relacions amb ella i alguns, fins i tot, que la coneguessin.

Mentre l'acusació particular acusa els processats d'agressió sexual i demana una pena per a ells d'entre 20 i 25 anys de presó, la fiscalia demana una pena d'entre 10 i 12 anys per a sis dels set acusats per un delicte d'abús sexual. Tot i això, depenent del testimoni de la jove, el ministeri públic decidirà si eleva la qualificació a la d'agressió.