Un home va clavar una pallissa a Sandra Castro, una fruitera d'A Coruña. L'atacant es va violentar amb ella perquè venia peres de Lleida.

Els fets van passar dimarts pocs minuts abans de les dues de la tarda, al local que regenta a Marqués de Pontejos (A Coruña). L'home li va exigir que retirés la fruita perquè era catalana "i no és normal vendre-la aquí". Ella li va demanar que se n'anés, i ell la va atacar.

Li va clavar uns quants cops de puny

Castro té un cartell amb el preu i l'origen de cada fruita que exposa a la botiga, la Frutería Sandra. L'home, quan va veure les peres de Lleida, es va enfurismar. Pel que es veu es va posar violent i se li va acostar per fer-li la botifarra davant del nas, segons La Voz de Asturias.

L'atacant li va exigir que retirés la fruita catalana i Castro s'hi va negar. Aleshores l'home, d'uns 70 anys, li va clavar uns quants cops de puny. Com a conseqüència la víctima va acabar amb ferides a la cara.

Li va fer una foto

Castro, quan va veure per on anava la batussa, va agafar el mòbil i va enfocar l'atacant amb la càmera. El va amenaçar de fer-li una fotografia i presentar una denúncia.

Va ser aleshores quan l'home li va prendre el telèfon i li va clavar dos cops de puny a la cara. La víctima té dues lesions a prop del nas.

Va demanar auxili a crits

Segons explica Castro, va demanar ajuda a crits, atès que en aquell moment passava molta gent pel carrer. "Al principi no va venir ningú", assegura. Al final, però, "va aparèixer un noi", explica la dona.

Ella li va explicar què passava, i el noi va exigir a l'atacant que tornés el mòbil a Castro.

L'agressor va intentar defensar-se

Segons el testimoni de la víctima, el senyor es va excusar dient que no havia pegat a ningú. Castro, però, sagnava per tota la cara, cosa que feia evident la mentida. Finalment l'agressor li va tornar el telèfon i se'n va anar de pressa de la fruiteria.

Encara no l'han identificat

Castro va anar a la policia a denunciar l'home. Va aconseguir fer-li una foto de la cara i la va lliurar als agents perquè el trobessin. Així i tot encara no l'han localitzat.

Aquesta no és la primera vegada que algú fa referència als productes catalans que Castro ven a la seva fruiteria. "M'havien dit que no em compraven productes perquè eren catalans, però no havia vist mai res així; em va doldre més l'escàndol que no pas els cops de puny", ha assegurat.