Un jove de 26 anys ha estat detingut per colar-se al cotxe d'un home, pegar-li i mossegar-li per ser gai a Sagunt (València).

Un jove pega i mossega un gai a València

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home a Sagunt acusat d'agredir i mossegar en l'espatlla a un conegut seu per ser homosexual.

L'arrestat, de 26 anys, va ser detingut per un presumpte delicte d'odi dissabte al voltant de les 7 hores. Aquest dia la víctima es trobava en la via pública, a l'interior del seu cotxe, i l'agressor, conegut seu, es va introduir amb ell.

Sagunto / Google Maps

Un home de Sagunt (València) s'ha colat al cotxe d'un home i li ha pegat i mossegat per ser homosexual / Google Maps

Una vegada allí va començar a donar-li cops de puny en la cara i al cap i li va mossegar l'espatlla alhora que li deia que el motiu de l'agressió era "por maricón".

Un noi de 26 anys comet una agressió homòfoba

A conseqüència d'aquesta presumpta agressió, la víctima va haver de rebre assistència sanitària i va sofrir un traumatisme cranioencefàlic, edema en un ull, una excoriació en l'espatlla i diversos hematomes.

El sospitós, a més, va intentar treure-li la clau del cotxe que es va trencar i una grua va haver de traslladar el cotxe.

Després de tenir coneixement de l'ocorregut, els agents van localitzar al presumpte autor de l'agressió i el van detenir per un delicte d'odi. L'arrestat, sense antecedents policials, va passar a disposició judicial.