L'Audiència Provincial de les Balears jutja aquest dimarts al patró d'una embarcació d'una empresa de Magaluf acusat d'abusar d'una turista menor d'edat mentre navegaven, fets pels quals la fiscalia demana una condemna de sis anys de presó.

Segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, els fets van tenir lloc el juny del 2017. L'home exercia tasques de patró d'embarcació en una empresa d'esports aquàtics de Magaluf, a la qual van pujar dos turistes menors d'edat, i els va proposar de manejar la barca.

Li va proposar pilotar el timó, es va col·locar darrere, li va deslligar el biquini i va abusar d'ella

 

La fiscalia afirma que l'acusat va aprofitar que una de les menors es trobava pilotant el timó, per col·locar-se darrere d'ella, deslligar-li el biquini i abusar d'ella. La noia, de 17 anys, va aconseguir escapolir-se'n.

El fiscal imputa l'home per un delicte d'agressió sexual amb penetració i també reclama una mesura de llibertat vigilada per temps de cinc anys, una ordre d'allunyament per deu anys i una indemnització de 5.000 euros, amb responsabilitat civil subsidiària de l'empresa per a la qual treballava.