Les Kellys de Lanzarote i la Plataforma Feminista 8M han denunciat en un comunicat la doble humiliació a què s'ha vist sotmesa una treballadora. La jove, de 20 anys, va patir un intent de violació i els seus superiors la van obligar a continuar treballant.

"No la van creure", explica la plataforma feminista

 

La cambrera va patir l'intent d'agressió sexual mentre netejava l'habitació de l'agressor. Després d'un forcejament va aconseguir fugir i demanar ajuda als seus superiors a l'hotel, que no van trucar ni a l'a policia ni a cap metge. Al contrari, li van assignar més feina a prop de l'habitació on va tenir lloc el delicte. Es tracta d'una de les deu cadenes hoteleres "més excel·lents del món", segons TripAdvisor.

"No la van creure", recull el comunicat. "La jove va trucar a la seva família, es va interposar una denúncia i l'agressor va tenir un judici ràpid. Família, policia i jutge sí la van creure", continua explicant la plataforma. "És inadmissible que un fet així succeeixi en un gran hotel que per llei ha de contemplar un pla d'Igualtat", conclou l'escrit.