La Policia Nacional ha detingut Carlos Humberto Ortiz, un pastor evangelista, de 49 anys i nacionalitat hondurenya, per haver violat una noia de 17 anys dins de l'església.

Els fets van passar el 10 d'octubre, a la Iglesia de Cristo Ebenezer del barri de Carabanchel (Madrid). L'home pagava la noia per poder-la violar.

Un vídeo sexual

L'home, casat i amb dos fills, violava la noia sovint dins de la nau on predica el cristianisme. Segons informa Telemadrid, la noia accedia a les relacions perquè ell l'amenaçava de difondre un vídeo que la mostrava a ella despullada.

Ella mateixa va enviar la gravació a un noi de la seva edat que li agradava, i el religiós es va valer d'això per fer-li xantatge.

Es va aprofitar de la seva autoritat

L'home es va aprofitar de la serietat i la superioritat que li atorga el seu càrrec de pastor dins la comunitat evangèlica per perpetrar els seus crims.

A més, també va jugar amb la situació econòmica de la família de la noia: sabia que no estaven bé, i li pagava 50 euros cada cop que la violava perquè no digués res.

Quan la mare de la víctima va saber què estava passant amb la seva filla, va anar a la policia a denunciar els fets.

Llibertat amb càrrecs

Els agents van detenir-lo i el religiós va passar a disposició judicial. Després, va ser posat en llibertat amb càrrecs i se li va retirar el passaport.

L'home està acusat d'agressió sexual i de corrupció de menors, per haver pagat la noia cada cop després de violar-la.