A l'espera de la confirmació oficial sobre les causes de la mort de l'esportista Blanca Fernández Ochoa, de qui es va trobar ahir el cadàver al pic de La Peñota, a Madrid, es van sabent nous detalls. Entre d'altres, i segons ha avançat El Independiente, que a la motxilla que portava la medallista olímpica hi havia "una gran quantitat de medicaments".

A la zona on va ser trobada no hi havia possibilitats de caure i no tenia ferides greus que li haguessin pogut provocar la mort en una caiguda accidental.

Medicaments i vi

La Guàrdia Civil manté oberta la investigació i, segons el mitjà citat, a la motxilla de la Blanca no només hi havia el menjar que va comprar a la botiga abans de marxar cap a la muntanya: també hi havia aquests medicaments i, segons el diari ABC, al costat del cadàver també s'hi ha trobat una ampolla de vi.

Tots aquests indicis fan pensar que Blanca Fernández Ochoa es va treure la vida, però és un extrem que hauran de confirmar les proves forenses que s'han de practicar al cadàver.

La família ja ha identificat el cadàver

La família de Blanca Fernández Ochoa ja ha identificat el seu cos a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid i preveu incinerar-la aquest mateix divendres si el jutge ho autoritza.

Una de les germanes de l'esportista ha identificat el cadàver, segons El Mundo i, per tant, no caldria esperar la confirmació de les proves d'ADN. De fet, tot i que tal i com es va trobar el cadàver era difícil d'identificar per l'estat de descomposició en què es trobava, els familiars ja van assegurar que era ella a partir de la roba i de la motxilla que es va trobar prop del cos, amb les claus del cotxe i el tiquet de l'última compra que havia fet l'esquiadora.