Un pare ansiós per anar de vacances a Espanya es va presentar voluntari per fer volar l'avió cap a Alacant després que el pilot no comparegués.

Va resultar que Michael Bradley, un dels passatgers, era un pilot d'EasyJet que portava la llicència a sobre, per la qual cosa es va oferir a pilotar l'avió per evitar un retard d'unes quantes hores.

Els passatgers a bord van rebre l'anunci amb crits de joia

 

"Estic parat a la terminal sense fer res. Tinc la llicència amb mi i m'agradaria molt anar-me'n de vacances. Si voleu, estic preparat per sortir", deia en una trucada a la companyia.

L'empresa li va donar el vistiplau i Bradley, sense l'uniforme, va comunicar als passatgers de l'avió el següent: "Si us sembla bé que un dels vostres pilots vesteixi així avui, anirem a Alacant". Els passatges que eren a bord van rebre l'anunci amb crits de joia.

Michelle Potts, una de les passatgeres, va pujar el vídeo d'aquest moment a Facebook. "Arribo a l'embarcament i li pregunto al paio del taulell què estava passant. Em va comentar que un dels pilots no havia comparegut, però que un dels passatgers pilotaria l'avió. Probablement el vol hauria estat cancel·lat si no fos per ell. És una llegenda", exclamava.

Un portaveu d'EeasyJet va elogiar el Sr. Bradley per "haver fet un esforç addicional", i va emfatitzar que estava ben descansat, que havia tingut els quatre dies lliures anteriors i que legalment tenia permès pilotar l'avió.

"Estem agraïts a un dels nostres pilots que anava de vacances de Manchester a Alacant el 2 de setembre amb la seva família i es va oferir voluntari per operar el vol", ha dit un portaveu de la companyia a The Independent.