Una família ha passat cinc dies amb el cadàver de la seva filla gran per poder passar més temps en família. La nena, de sis anys, va morir només una setmana després que nasqués la seva germana petita.

Darcy Roger havia nascut amb una malaltia rara anomenada associació de VACTERL, que afecta diferents sistemes del cos, i havia estat sotmesa a una vintena d’operacions al llarg de la seva vida. Havia de tornar a ser operada quan una infecció que va contraure el passat gener va acabar sent fatal.

Els pares, un cop traspassada la nena, van voler intentar aprofitar al màxim el temps, sabent que la Darcy estava encantada amb la idea de tenir una germana petita, la Bea, que va néixer dues setmanes abans d’hora i només sis dies abans que la germana gran morís.

darcy roger i bea

Les dues germanes, el dia del naixement de la petita

Una "habitació freda", la clau

Això va ser possible gràcies a una “habitació freda”, un espai condicionat a l’hospital, amb una temperatura baixa per conservar el cos i fet expressament perquè les famílies es puguin acomiadar dels infants que moren.

Allà, els pares van aprofitar per passar el màxim temps possible amb les seves dues filles, i fer-los totes les fotos que no s’haurien pogut fer juntes.

"Les millors amigues del món"

Ara, els pares han obert una campanya benèfica per a la investigació de les malalties minoritàries, amb una línia de roba inspirada en la seva filla inclosa. Mentrestant, continuen plorant la mort de la nena i lamentant que no poguessin créixer juntes: “haurien estat les millors amigues del món”.

Els pares asseguren que la Bea, la germana petita – que, afortunadament, està perfectament sana – creixerà sabent en tot moment qui era la Darcy, la nena que va desitjar en tot moment tenir una germaneta i amb qui només va poder coincidir una setmana.