Una parella ha estat acusada d'homicidi en segon grau per la mort del seu fill de 21 mesos. Sabina Pierre i Eddy Louis van trobar el petit Asher ofegat a la banyera després de tornar de fer unes compres al supermercat. Aquests pares van estar gairebé dues hores fora del domicili familiar a Minnesota, durant les quals van deixar la germana de la víctima, una nena de nou anys, al càrrec del nadó. Ambdós han estat acusats d'homicidi en segon grau per negligència i podrien enfrontar-se a una pena de presó pels fets.

Agafats

Segons informa The New York Post, la Savina i l'Eddy -de 25 i 56 anys respectivament- van explicar inicialment a la policia que el seu fill s'havia ofegat a la banyera mentre eren en una habitació d'emmagatzemament contigua al seu domicili. Tanmateix, les càmeres de seguretat d'un centre comercial els van captar accedint a una botiga de queviures i comprant en altres establiments durant gairebé dues hores, segons assenyala l'Oficina del Fiscal del Comtat d'Hennepin.

Una vegada descoberta la mentida, els pares van confessar els fets, malgrat que van declarar que pensaven que els seus fills encara dormien. Res més lluny de la realitat. En arribar a casa, la parella va trobar el petit de 21 mesos ofegat a la banyera. Ràpidament el van portar a l'Hospital Fairview Southdale, on els especialistes no van poder fer res per salvar-li la vida. El personal sanitari va ser qui va avisar a la policia en constatar com s'havia produït la mort del nadó i ara els pares estan acusats d'un homicidi en segon grau per negligència.