Investiguen si una parella de Tàrrega (Urgell) hauria maltractat el seu bebè d'un mes, ingressat en estat greu a Barcelona. Els Mossos intenten aclarir si les lesions es van causar intencionadament o si es tracta d'una negligència o un accident.

Bebè de Tàrrega maltractat

Un bebè de només un mes d'edat està ingressat en estat greu a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra investiguen si els pares, veïns de Tàrrega i de nacionalitat romanesa, hi estarien implicats i intenten aclarir si es tracta d'un cas de maltractament, negligència o accident.

Sant Joan de Déu / Google Maps

Estan investigant una parella de Tàrrega (Urgell) que hauria maltractat el seu bebè d'un mes / Google Maps

Fins que no s'aclareixin els fets, Infància s'ha fet càrrec de la tutela del menor. Tot i que la parella de moment no està detinguda, està previst que passi demà dijous a disposició judicial a Cervera. Els fets van passar el 5 de novembre.

Bebè ferit molt greu

El nen va ser traslladat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, que va alertar els Mossos el dia 6. A causa de la gravetat del seu estat, el nadó va ser traslladat a Barcelona.

El jutjat de guàrdia de Cervera ha obert una investigació per maltractament amb lesions en l’àmbit domèstic. Està previst que aquest dijous declari,  en qualitat d’investigada, la mare del bebè i com a testimoni, entre altres, el pare.