Kristine Barnett i el seu exmarit, Michael Barnett, van adoptar el maig del 2010 una nena de deu anys. Aquesta parella va decidir acollir a casa seva Natalia Grace, una petita ucraïnesa que es trobava en situació d'emergència en un orfenat de Florida. El que havia de ser una adopció comuna es va convertir en un malson quan la seva nova filla va començar a fer coses inimaginables per a una nena de la seva edat. No anaven desencaminats: la Natalia en realitat era una dona adulta amb nanisme. La filla adoptiva dels Barnett no tenia deu anys com deien els seus papers d'adopció sinó 22. En descobrir l'engany, la parella va decidir abandonar la seva filla i mudar-se al Canadà.

Judici

El cas d'aquesta família nord-americana podria acabar decidint-se als tribunals. "L'estat d'Indiana m'està acusant de crims contra una nena malgrat que es va determinar diverses vegades que la Natalia és adulta", ha explicat la Kristine, que es va entregar a les autoritats dijous 19 de setembre després de ser imputada per un delicte d'abandonament de menor. El seu exmarit s'havia presentat a comissaria un dia abans i va ser posat en llibertat immediatament.

Desnonament

La investigació es remunta fins al 2014, quan la policia va trobar la Natalia a l'interior d'un pis de la localitat de Lafayette durant un desnonament. La petita va explicar als agents que els seus pares adoptius l'havien abandonat a la seva sort a l'habitatge i els efectius van dur a terme les indagacions necessàries per localitzar la parella. Pel que sembla, els Barnett havien estat pagant religiosament el lloguer del domicili en el qual va ser trobada la nena fins feia pocs mesos. Aquesta família vivia ara en el Canadà i havia decidit abandonar la seva filla adoptiva després de descobrir que en realitat era una dona adulta.

dona adulta nana

La parella va començar a sospitar de la petita quan es van adonar que utilitzava un vocabulari que no era propi de la seva edat. Després de descobrir que també tenia la menstruació, els pares van decidir portar-la al metge el 2011. L'especialista va comprovar que l'edat de la nena era "clarament inexacta", ja que els seus registres dentals i aspectes com el pél púbic indicaven que la pacient tenia més de 18 anys.

Sang

En una entrevista exclusiva per al diari britànic Daily Mail, la Kristine assegura que la Natalia "feia declaracions i dibuixos dient que volia matar membres de la família, enrotllar-los en una manta i enterrar-nos en un pati". "Volia matar-nos. No podíem anar a dormir i fins i tot vam amagar tots els objectes afilats", assenyala la mare adoptiva, que ara podria ser condemnada juntament amb el seu exmarit per un delicte d'abandonament d'un menor. "Els mitjans de comunicació em pinten com una maltractadora de nens, però aquí no hi ha cap nen. Saltava del cotxe en moviment i tacava els miralls amb sang. Feia coses que mai no podries imaginar-te d'una nena petita", conclou la Kristine, segons recull el mateix mitjà.