La Policia Local de Màlaga ha detingut una parella perquè estaven mantenint relacions sexuals a la platja de Huelin, a plena llum del dia i davant de tothom, també dels menors que eren a la zona.

Els fets van tenir lloc dissabte passat, 4 de juliol, al voltant de dos quarts de cinc de la tarda (en absolut l’hora de menys afluència a qualsevol platja). Els banyistes que estaven gaudint d’un dia de sol no es podien creure el que veien –ells i els seus fills-, una parella estava mantenint relacions sexuals a la sorra, davant de tothom.

Playa Huelin Málaga

Una parella va estar mantenint relacions sexuals al mig de la platja de Huelin (Màlaga) sense importar-los que els estigués veient tothom, entre ells molts nens

Diversos banyistes van trucar a la Policia Local de Màlaga per alertar dels fets, assegurant que la parella no només estava practicant sexe a la platja de Huelin, sinó també a prop del passeig marítim, segons informa el Diario Sur.

"Això no es tan greu!"

En arribar els agents, van observar un grup de banyistes que estaven molt a prop de la parella mirant com la noia li practicava una fel·lació al noi a les dutxes públiques. Quan la policia els va ordenar que paressin, la parella els va dir: "Què passa? Això no és tan greu, no passa res".

La Policia Local es va adonar de seguida que la parella es trobava en estat d'embriaguesa i la va detenir acusada d'un delicte d'exhibicionisme i provocació sexual.

De la sorra a la dutxa

Posteriorment, els socorristes de la platja van informar als agents que la parella havia començat a mantenir relacions sexuals a prop de l’aigua, moment en què els hi van cridar l’atenció, aleshores es van desplaçar cap a la zona de les dutxes.

Duchas playa Huelin

La parella va continuar fent sexe a les dutxes públiques de la platja de Huelin, a tocar del passeig Marítim de Màlaga

La parella, procedent de Còrdova, va voler gaudir més que d’un dia de platja, i els hi pot sortir molt car ja que s'enfronta a penes de sis mesos a un any de presó o a multes de 12 a 24 mesos.