Una parella de Florida (Estats Units) es va animar a mantenir relacions sexuals al seient posterior d'un cotxe de la policia poc després de ser detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol.

D'acord amb el report policial, l'agent va deixar tot sol uns minuts al seu vehicle patrulla a Aaron Thomas, de 31 anys, i a Megan Mondanaro, de 35 anys, que aparentment no van poder controlar la passió i van començar a practicar sexe allà mateix, per a sorpresa de l'agent de policia.

Pantalons baixats

"Quan vaig obrir la porta per evitar que continuessin, vaig veure que Aaron estava nu i Megan tenia els pantalons baixats", va escriure l'uniformat al seu informe.

parella florida

Aaron Thomas, de 31 anys, i Megan Mondanaro, de 35 anys.

En baixar del vehicle a Thomas per posar intentar posar fi a aquest encontre sexual inesperat, el detingut va aconseguir escapar-se, encara que finalment va ser capturat minuts després.

Tot va començar quan l'oficial del comtat de Nassau, al nord-est de Florida, va veure la parella conduint amb motocicleta sense els llums encesos i després d'estar a punt de provocar un accident.

En donar-los l'alto, el policia va descobrir que els dos desprenien una forta olor a alcohol i tenien els ulls vermells.

Antecedents criminals

Els detinguts, amb diversos antecedents criminals, van ser arrestats sota els càrrecs de conduir sota els efectes de l'alcohol i mostrar els seus òrgans sexuals. En l'actualitat, els dos segueixen presos en una presó local, i mentre que a ella li van fixar una fiança de 12.500 dòlars, Thomas està retingut sense fiança.

Els dos ja tenen experiència a la presó: Thomas ja havia passat 46 dies entre reixes per agredir un agent de la llei i Mondanaro va complir 60 dies a presó per violar la llibertat condicional per una condemna prèvia.