La tragèdia pot passar en moments tan insospitats com una la sessió de fotos d'una parella prèvia al seu casament. El desig de fer-se una fotografia emulant la famosa escena de la pel·lícula Titanic ha acabat amb els dos nuvis morts en caure de l'embarcació i ofegar-se en un riu. Els seus familiars i amics eren presents quan va passar la desgràcia.

La parella intenta emular l'escena de Titanic, cau a l'aigua i s'ofega

L'accident mortal ha succeït al riu Cauvery, a l'Índia, i el principal motiu ha estat la inestabilitat de la barca en la qual la parella es feia les fotografies prèvies al casament. Viatjava a bord d'un bot tradicional anomenat coracle, fet amb bambú. Un fet que va propiciar que els nuvis caiguessin a l'aigua quan intentaven simular la típica escena entre Leonardo di Caprio i Kate Winslet a la pel·lícula Titanic.

Tots dos es van veure engolits per un fort corrent i es van ofegar. Tenien previst casar-se el 22 de novembre.

Barca coracle / Pixabay

La parella va caure d'una típica barca india anomenada Coracle i que està feta amb bambú / Pixabay

"Mentre estaven asseguts, el flux d'aigua era relativament fort a causa de la recent pluja i com a resultat, el remer no va poder controlar i va perdre l'equilibri. Això va fer que la parella s'ofegués", ha comentat un oficial de policia de la zona a India TV. També  ha detallat que els nuvis volien emular la postura de la citada pel·lícula.

Els familiars i amics de la parella presencies la mort de la parella

El mateix agent també ha explicat que la parella, que s'anomenaven Chadrú i Shashikala i tenien  28 i 20 anys, respectivament, es va ofegar davant dels seus familiars i amics, que també assistien a la sessió de fotografies. El remer, que segons les autoritats va fugir del lloc dels fets, pot enfrontar-se a càrrecs de negligència amb el resultat de dues morts.

El coracle és un primitiu bot de forma ovalada, molt similar a mitja closca de nou. Per la seva mida petita i lleugeresa, pot transportar-se a l'espatlla. A banda de l'Índia, també és habitual trobar-lo en altres països asiàtics com el Vietnam.