En Demi i la Zachary, una parella de Nou Mèxic (EE.UU), havia patit sis avortaments naturals abans que arribes la seva filla, Zariah. La nena de dos anys va morir el passat 17 de setembre quan la seva cangur, Tammy Brooks, se la va oblidar al cotxe, deixant en Demi i la Zachary destrossats. 

Tammy brooks, 41 anys, es va oblidar de portar a la Zariah a la guarderia. La petita va quedar al seient del darrera del cotxe mentre la seva cangur feia diferents encàrrecs. Després de 6 hores a més de 30 graus, Brooks va tornar al cotxe, però ja era massa tard, la nena havia mort d’un cop de calor.

La policia de Nou Mèxic apunta que la cangur no va ser conscient del seu error fins que va tornar al seu cotxe un cop finalitzats els seus encàrrecs. Finalment, els cossos policials van detenir a la cangur i la van acusar “d’abandonament d’un menor amb resultat moral”.

El dolor de la família

Abans de tenir a la Zariah els seus pares s’havien sotmès a diversos tractaments de fertilitat i havien tingut fins a sis avortaments involuntaris i molt dolorosos, segons la cadena de televisió FOX 43.

Ara, la família ha afirmat estar profundament afectada i trasbalsada pels fets ocorreguts.  A més,  han fet una crida a totes les famílies i tutors d’infants perquè s’acostumin a revisar els seients del darrere del cotxe i que posar recordatoris per evitar desgràcies com la que els hi ha tocat viure a ells.