Un home va trobar el passat diumenge un bebè abandonat al passadís d'un edifici, al costat d'una sortida d'emergència. Els pares del petit el van deixar sol durant més d'una hora.

Els fets van passar a la ciutat de Versailles, a França. L'home, veí de l'edifici on va trobar el nadó, va descobrir-lo sol. Va esperar que vinguessin els seus pares, però en veure que no apareixien, va trucar la policia.

Estaven a una reunió de scouts

Un cop van arribar les autoritats, van estar esperant fins a una hora i mitja a què arribessin els pares del petit. La parella, de 40 anys i també veïns de Versailles, va explicar als agents que havien deixat allí al nen perquè havien assistit a una reunió de voluntaris dels escoltes.

A banda del nadó, els pares també tenen 4 fills.

Encara en tenen la custòdia

Tot i la gravetat dels fets, ja que el petit va estar solt durant molta estona, les autoritats encara no els han tret la custòdia. Tot i això, s'ha obert una investigació per esclarir els fets, segons informa La Voz de Galicia.

El nen estava en perfecte estat

Després de l'accident, el bebè va ser traslladat a l'hospital per comprovar si tenia signes de maltractament o havia patit danys. Els metges no li van trobar res estrany i el nen està sa.

Possible negligència parental

La fiscalia ha ordenat una investigació policial per esclarir els fets. Les autoritats creuen que es podria tractar d'un possible cas de negligència, i tindran en compte els testimonis de veïns i dels altres fills de la parella per determinar si és, o no, un cas aïllat i si han protagonitzat descuits similars.