La Policia de Phoenix (EUA) va detenir una parella llatina que va obligar un home a tenir relacions a punta de pistola amb l'esposa, que tenia la fantasia de tenir sexe amb un jornaler. Quan van ser detinguts, ambdós van reconèixer que abans ja havien obligat quatre homes més a fer el mateix.

Brenda Acuña Agüero, de 39 anys, va anar a buscar un treballador als voltants d'una botiga de bricolatge i reformes amb l'argument que el seu espòs necessitava ajuda per moure alguns articles a casa seva, segons els documents judicials a què ha tingut accés Efe. Quan van arribar a l'habitatge, ubicat en un suburbi de Phoenix, Agüero li va dir a l'home, d'origen mexicà, que "la seva fantasia era tenir relacions sexuals amb un jornaler".

L'home va entrar amb un rifle

La víctima inicialment va pensar que es tractava d'una broma, però quan es va adonar que la dona ho deia seriosament, va refusar l'oferiment. En aquell moment, segons la policia, l'espòs de la dona, Jorge Francisco Valenzuela, de 45 anys, va entrar a l'habitació amb un rifle, que suposadament va col·locar el pit de la víctima, i el va amenaçar de disparar-li si no tenia relacions sexuals amb la seva esposa.

L'espòs filmava i li demanava que fes diferents posicions sexuals

La víctima va mantenir llavors relacions amb Agüero mentre Valenzuela filmava un vídeo i feia fotografies i li demanava que fes diferents posicions sexuals. La policia va informar que Valenzuela va robar diversa documentació del mexicà i li va demanar que tornés posteriorment per recuperar-la i, de passada, tornar a tenir relacions sexuals amb l'esposa.

25.000 euros per assalt sexual

L'agressor el va amenaçar que si no complia amb la seva sol·licitud, enviaria el vídeo a la seva esposa. La víctima ho va denunciar el passat 8 d'abril a la policia, que va arrestar Valenzuela i Agüero a casa seva. La parella està detinguda i s'enfronta a una fiança de 250.000 per l'assalt sexual.