Un home presumptament ha abusat de la seva filla de 13 anys durant més de dos anys a la localitat gallega de Carballo amb el permís i consentiment de la mare i l'àvia de la nena. Els fets van passar entre els anys 2013 i 2016.

El pare presumptament obligava la seva filla de 13 anys a tocar-li i ell la penetrava

Ara el pare de la petita s'enfronta a una pena de 10 anys de presó. La Fiscalia també demana 9 anys de presó per a l'àvia i dos per a la mare per, presumptament, permetre les agressions sexuals i no ajudar la petita a denunciar els fets. Els acusats, a més, hauran d'indemnitzar la menor amb 20.000 euros per danys morals i físics.

Segons l'acusació, el pare obligava la seva filla a tocar-li i ell la penetrava, arribant a causar-li lesions en una ocasió. L'home la immobilitzava i després de violar-la l'amenaçava que si explicava alguna cosa la mataria.

La menor havia demanat, sense èxit, ajuda a la seva mare, addicta a l'alcohol i amb discapacitat lleu. Com a mesura cautelar, la nena va ser adoptada el 2017 i des d'aleshores no manté cap contacte amb cap dels tres familiars.

A causa dels abusos que va patir durant més de dos anys, la menor pateix dany psicològic: té malsons, dificultats per dormir i conductes heteroagressives.