Un home de 40 anys ha estat detingut a Sevilla per haver violat repetidament al llarg d'almenys tres anys la seva filla, que ara en té 13, i a qui va deixar embarassada. El pare ja ha ingressat a la presó per ordre d'un jutjat.

El cas es va destapar quan la nena va anar a l'hospital acompanyada dels seus pares per un "fort dolor abdominal". Els responsables de pediatria li van practicar diverses proves i van descobrir que la nena, de 13 anys, estava embarassada. Ella els va explicar que el seu pare era el responsable, i la mare va treure-hi ferro assegurant que la filla era "molt fantasiosa".

Els abusos havien durat almenys tres anys

Una ràpida investigació va determinar que la nena deia la veritat i que el pare era qui l'havia deixat embarassada. L'home va ser detingut, acusat d'un delicte d'abús sexual continuat a una nena menor d'edat. Els abusos, segons sembla, havien durat com a mínim tres anys.

La mare també va ser detinguda pel suposat delicte d'abandonament als deures de custòdia. La víctima ha ingressat en un centre de protecció de menors. Per la seva banda, el jutge va enviar el pare a la presó provisional.