Un home de 40 anys ha reconegut haver violat i embarassat la seva filla de 13 anys a Sevilla i s'enfronta a una pena de 18 anys de presó.

Un home viola i embarassa a la seva filla de 13 anys a Sevilla

Sergio C.D., un veí de Sevilla, ha reconegut, en el judici celebrat aquest dimarts, que ha violat a la seva filla, una nena de 13 anys

Al principi, quan la noia ho va denunciar, la mare va negar-ho dient que "la seva filla és molt fantasiosa", explica la Policia Nacional.

Pino Montano / Wikimedia Commons

Un home de 40 anys ha violat i embarassat a la seva filla de 13 anys al barri de Pino Montano de Sevilla / Wikimedia Commons

El pare de la víctima l'ha violat en diverses ocasions des que la nena tenia 12 anys fins que, a l'octubre de l'any passat, va ser ingressada en un centre mèdic perquè li feia molt mal la panxa.

Quan els metges la van atendre, no donaven crèdit a què estaven veient: la nena estava embarassada que quasi sis mesos i, al cap d'uns dies, va avortar, segons informa el Diario de Sevilla.

Una nena de 13 anys violada i embarassada pel seu pare

Els metges, abans de fer l'avortament, van analitzar el fetus i van arribar a la conclusió que la menor estava embarassada del seu pare.

Sergio abusava sexualment de la seva filla al menjador de la seva pròpia casa quan la mare estava fent la migdiada amb el seu altre fill, un bebè d'un any.

Així doncs, Sergio ha reconegut haver violat a la seva pròpia filla "en reiterades ocasions i per satisfer els seus desitjos libidinosos". 

18 anys de presó per haver violat a la seva filla

L'home, que no tenia antecedents penals, està ingressat a presó provisional des del 3 d'octubre del 2019, que va ser el dia que els metges van esbrinar que el fetus de la nena era del seu pare.

Aquest dimarts s'ha dictaminat la seva sentència i haurà de complir una condemna de 18 anys de presó per haver violat la seva filla.