Detingut un home per, presumptament, haver tancat durant tres dies les seves dues filles, menors d'edat, a l'oficina on treballa a Elx (Alacant).

Un entrepà al dia

El pare de les nenes només hi anava als migdies a donar-los un entrepà i a les nits a dormir. L'home té la custòdia compartida de les nenes, de 12 i 15 anys, i ja ha estat detingut per un presumpte delicte d'abandonament de menors, segons informen fonts de la investigació.

Sense llum, dutxa, llits, habitacions ni cuina

L'home va tancar les seves filles dijous passat a la nit i no van ser alliberades fins diumenge, després que la mare alertés la policia. Les nenes van demanar auxili a través d'una finestra i les va veure una amiga de la seva mare. 

La policia va entrar a l'oficina forçant l'entrada i van veure que el lloc no cumplia les mínimes condicions d'habitabilitat. Els llums estaven fosos, no hi havia dutxes, llits, habitacions ni cuina.

Les nenes van ser rescatades i entregades a la seva mare i van explicar que no van poder trucar perquè tenien els telèfons mòbils sense bateria. El pare sabia que estaven incomunicades per aquest motiu.