Derek Shockley, un estatunidenc de 21 anys, ha estat condemnat a 30 anys de presó per matar de forma salvatge la seva filla, de tan sols un any, amb aigua bullint.

Els fets van passar a Jacksonville (EUA), al Nadal. El dia 18 de desembre, Shockley va posar a la seva filla, Germanii, a la dutxa amb l'aigua tan calenta que li va fondre la pell. Nou dies després, va morir a l'hospital.

La va ficar a la dutxa, amb aigua bullint, per netejar-la

Segons Shockley, la petita s'havia fet caca a sobre mentre dormia, i ell va decidir netejar-la a la dutxa. Quan l'aigua va començar a córrer pel seu cos, la Germanii va començar a plorar. A continuació, el pare la va embolcallar en una tovallola i la va posar sobre el llit. Va ser aleshores quan va veure "una cosa inusual al seu clatell", segons informa l'Arkansas Online.

Li queia la pell a tires

Quan li va fregar el clatell, la pell de la nena va començar a caure: l'aigua calenta li havia fos. En veure-ho, Shockley va avisar la seva mare i li va ensenyar què estava passant. Segons el diari nord-americà, quan li van treure la tovallola a la petita, més pell li va caure del cos.

Donada la gravetat de les ferides de la nena, van trucar els serveis d'emergències.

La va dutxar a més de 45 graus de temperatura

Quan la policia va arribar a la casa, van trobar la petita plorant i agonitzant pel dolor, i la van traslladar immediatament a l'Hospital Infantil d'Arkansas. Les autoritats van descobrir que l'aigua corria a 45 °C des de la dutxa, i quan es concentrava a la banyera, arribava als 67 °C.

La nena va morir dos dies després de Nadal

La petita Germanii va lluitar per la seva vida durant nou dies a l'hospital. No obstant això, les seves ferides, que cobrien dues terceres parts del seu cos, eren massa greus: els seus òrgans van deixar de funcionar i va patir un xoc sèptic. Va morir només dos dies després de Nadal.

30 anys a la presó

Shockley va ser acusat d'assassinat en primer grau i condemnat a 30 anys de presó. Se li imputen els delictes d'assassinat a un menor i d'haver disparat un home en un incident que no té cap mena relació.