El programa de Ana Rosa anunciava aquest dilluns una exclusiva sobre el cas Diana Quer. Es tractava d'un reportatge que reconstruïa l'assassinat de Diana en boca del seu assassí, José Enrique Abuín Gey, anomenat 'El Chicle'. "Donarem una exclusiva tremenda sobre l'assassinat de Diana Quer", precisava la presentadora durant l'estrena de la temporada.

Juan Carlos Quer, pare de la víctima, ha impedit tant sí com no que el vídeo sortís a la llum. "Ana Rosa, si fos la teva filla, ho publicaries?", li etzibava a la presentadora en una trucada en directe.

El pare de Diana ha explicat que l'emissió del reportatge podria interferir en el procés judicial, en tractar-se d'una de les parts integrades a l'extens sumari del cas. "He sol·licitat a Telecinco que no es difongui el vídeo de la reconstrucció de l'assassinat de la meva filla. El dret a la informació mai està per sobre del dret a la defensa de la meva filla. Aquest vídeo és part essencial del procediment", explicava.

El programa, "per prudència", ha fet marxa enrere davant de la petició del pare i no han emès finalment el reportatge "en què han invertit mesos de treball". El judici començarà el pròxim 28 d'octubre a l'Audiència Provincial de Santiago de Compostel·la.