Un pare de nacionalitat marroquina ha atropellat la seva pròpia filla perquè no li agrada el nòvio amb qui surt. L'home ha estat detingut per la Policia Nacional a Manacor (Menorca).

Els fets van tenir lloc a les sis de la tarda de dilluns. El pare va veure la seva filla, de 19 anys, caminant pel carrer i la va envestir amb el seu cotxe. La jove va sortir disparada a conseqüència de l'impacte i va caure estesa a l'asfalt, informa Última Hora.

"Si surts amb aquest noi et mato", li hauria dit el seu pare

 

A continuació, el progenitor va marxar. La Policia Nacional i una ambulància es van personar al lloc dels fets i van atendre la víctima, que presentava abrasions al braç i va patir una crisi d'ansietat.

En el seu relat dels fets, la jove va explicar que la persona que l'havia atropellat era el seu pare i que ho va fer perquè no li agradava el seu actual nòvio. Des que sortia amb aquest noi, les amenaces no havien cessat. "Si surts amb aquest noi et mato", li hauria dit.

No ha interposat denúncia

El nòvip és un marroquí de 30 anys i en té onze més que la víctima, que compta amb 19 anys acabats de complir. El progenitor va atropellar la seva pròpia filla perquè aquesta se n'havia anat de casa per viure amb un home molt més gran que ella. La jove no va voler denunciar el seu pare.