La Policia Nacional ha detingut a València un home de 41 anys per un presumpte delicte d'amenaces greus en l'àmbit familiar després d'amenaçar la seva filla de 13 anys posant-li una pistola al cap.

La menor va denunciar, el cap de setmana passat, que el seu pare l'havia amenaçat a la casa familiar al districte de Patraix. Segons va esbrinar la policia, divendres passat 18 la nena estava a casa amb una amiga quan va arribar el seu pare i, molt enfadat, va començar a cridar-lo i a recriminar-li coses, per a, tot seguit, treure una pistola i col·locar-se-la al cap.

Es va refugiar a casa d'una amiga de la seva mare

La nena, molt atemorida perquè la seva mare estava treballant, se'n va anar a casa d'una amiga de la seva mare i va passar allà el cap de setmana perquè tenia por del seu pare.

Els agents van registrar la casa familiar i van trobar una pistola amb tres cartutxos al carregador, que pel que sembla era de foguejament, i una escopeta d'aire comprimit, i van detenir al pare com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus en l'àmbit familiar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.