Una jove que havia quedat amb un noi per Tinder ha anat a la cita acompanyada del seu pare i s'ha fet viral a tot arreu.

Imagina que has quedat amb una persona que has conegut per Tinder i el teu pare, preocupat, decideix acompanyar-te a la cita. Per surrealista que sembli, això mateix és el que li ha passat a l'Anne, una noia de Mèxic que havia quedat amb un noi de l'aplicació de cites.

Un pare acompanya la seva filla a una cita de Tinder

Malauradament, moltes dones tenen por de quedar amb homes que coneixen per internet, ja que el món està ple de bojos. L'Anne havia conegut un noi per Tinder i volia quedar amb ell. Li va comentar al seu pare que li agradaria anar a la cita, però que potser no era el més adequat quedar a soles amb algú que ha conegut per internet.

Padre chica Tinder / El Bolígrafo Político

Un pare ha acompanyat la seva filla a una cita de Tinder i s'ha fet viral / El Bolígrafo Político

El pare, preocupat per la seva filla, va decidir solucionar aquest problema de la manera més responsable possible: acompanyant-la a la cita. Sí, sí, has llegit bé: va acompanyar la seva filla a una cita amb un noi per assegurar-se que estigués còmoda.

L'Anne va quedar amb el noi en una cafeteria i, el seu pare, es va asseure en una taula del darrere com si fos un desconegut. Quan va veure que la seva filla se sentia còmoda amb la cita, va marxar cap a casa. La noia va compartir la història per xarxes socials i, un any després, continua sent viral.