Ensurt en un parc infantil de Torrox Costa (Màlaga). Una serp de tres metres de llarg i uns 25 centímetres d'ample ha aparegut molt a prop d'aquest parc.

Uns pares van alertar a la Policia Local de la presència del rèptil al costat del Parc Infantil Los Llanos. La serp pertany a una espècie autòctona coneguda amb el nom de "bastarda". Capturar-la no va ser fàcil.

Els agents van arribar de seguida i van custodiar la serp fins que van arribar els especialistes que s'encarreguen del servei de recollida d'animals de la Mancomunitat de Municipis de la Costa del Sol-Axarquía i la van poder capturar, segons informa Málaga hoy

Un cop la van capturar, la van traslladar al nord del mateix municipi on va ser alliberada tal com marca la normativa. La van deixar anar en un lloc fresc amb aigües i canyes allunyat de la població.

Responsables de l'Ajuntament de Torrox han celebrat la rapidesa amb la que es va actuar i celebren que la serp hagi estat tornada al seu hàbitat natural sense fer mal a ningú, ni a cap menor ni a cap pare de la zona infantil. Així ho ha manifestat el regidor Óscar Medina, en declaracions a Radio Torrox.