Incident amb una furgoneta i un home armat en ple centre de Madrid aquest dimarts a la tarda. L'individu ha acabat detingut entre el pànic dels vianants que circulaven pel carrer.

Segons diversos testimonis, un home d'origen magrebí ha intentat robar una furgoneta a la calle Mayor de la capital espanyola i ha amenaçat el conductor amb un ganivet. La furgoneta es dirigia a la Puerta del Sol

L'home ha aprofitat un moment en què el propietari del vehicle, un repartidor, n'ha baixat durant un moment i n'ha deixat les claus posades. En veure-ho, el lladre ha intentat endur-se'l. 

La furgoneta s'ha estavellat contra un aparador, diverses motos i un arbre. El propietari ha acabat amb un trau al cap

Tanmateix, l'amo de la furgoneta hi ha tornat a pujar per evitar-ho, i l'ha desviat, quan ja estava en marxa, pujant a la vorera. De fet, s'ha estavellat contra un aparador, diverses motos aparcades i un arbre. El propietari ha acabat ferit amb un trau al cap.

La policia ha confirmat els fets a ElCaso.cat alhora que els desvinculen d'una acció terrorista. L'autor dels fets tindria antecedents per furts i per robatoris amb violència.

L'incident ha provocat molta confusió i corredisses entre els vianants que hi havia a la zona. La Policia Municipal de Madrid ha actuat amb rapidesa i no hi ha hagut ferits. Això sí, ha acordonat el carrer.

Malgrat que la policia assegura que es tracta d'un robatori a un repartidor, el succés ha provocat el pànic per la semblança amb atacs com el que es va produir a la rambla de Barcelona l'agost del 2017. A més, coincideix de ple amb les festes de San Isidro.