"Hi ha dues bombes a l'avió i explotaran, jo aviso". Aquesta és la frase que va fer desencadenar el pànic en un avió que cobria el trajecte entre Madrid i Palma aquest passat dijous. Qui ho deia era un home magrebí que, custodiat per la Guàrdia Civil, havia de ser traslladat des de l'aeroport de Mallorca a Madrid i posteriorment enviat a Melilla.

L'home ho va dir quan la gent estava embarcant i si bé els agents ja van avisar als viatgers que no havien de patir per res i que els presos que han de ser traslladats en avió cap a la península ho diuen per evitar haver d'embarcar.

Ho va dir mentre la gent embarcava

La frase va començar a córrer com la pólvora i es va generar un veritable pànic abans de tancar-se les portes i molts dels viatgers no volien pujar a l'avió.

Els agents de la Guàrdia Civil que vigilaven l'home van explicar als passatgers que no hi havia cap problema i el van treure de l'avió. El capità de l'avió es va dirigir a les persones que ja havien pujat per explicar-los que s'havien pres totes les mesures de seguretat i que no hi havia cap perill.

Vol sense problemes

L'avió va arribar sense problemes a Madrid. Fonts policials han confirmat que és habitual que els presos marroquins que han de ser traslladats cap a Madrid facin aquestes soflames per fer por als altres passatgers.