Un grup de jugadors de rugbi apallissen a un indigent aparentment borratxo després de la celebració per haver guanyat un famós torneig de Buenos Aires (Argentina). El vídeo l'ha penjat un usuari anònim a les xarxes i les crítiques als jugadors no s'han fet esperar.

Guanyadors del torneig

Aquest cap de setmana el club de rugbi de San Isidre de Buenos Aires (SIC) ha guanyat el torneig Top12 de la Unió de Rugby de Buenos Aires (URBA). Després de la victòria, el club ha organitzat una gran festa de celebració al seu barri que ha acabat amb un grup de jugadors agredint un indigent, tal com mostren les imatges del següent tuit.  

La gravació ensenya com la víctima intenta parla amb la persona que està gravant el vídeo i de sobte un dels jugadors es llença sobre seu i l'agredeix brutalment. Quan l'indigent aconsegueix treure-se'l de sobre apareixen dos jugadors més a l'escena que tornen a apallissar-lo. Al final del vídeo es pot veure com el grup de joves intenten parlar amb ell i l'acaben deixant tranquil

Pluja de crítiques

El vídeo l'han penjat aquest dilluns a les xarxes socials i de seguida s'ha fet viral. Les crítiques dels usuaris cap als jugadors han estat nombroses, algunes els han arribat a qualificar de "jugadors sense cervell", "prepotents", "nens rics", entre molts altres adjectius negatius.