Micaela, l'exfillastra del paleta apallissat per una dona per agredir de la seva neboda de tretze anys, ha parlat sobre els abusos que va patir en mans d'aquest home i demana que l'empresonin.

Des dels 7 als 14 anys

Quan Micaela Carrasco va veure la foto del paleta, de 53 anys, al que una dona havia apallissat per abusar de la seva neboda, no va tenir cap dubte: era el mateix home que va violar-la des dels 7 als 14 anys, mentre mantenia una relació sentimental amb la seva mare.

Durant anys, aquesta dona no va poder dir res ni denunciar els fets, ja que la tenia amenaçada de fer-li mal al seu germà, als seus oncles i a la seva àvia.

Fillastra paleta / La Sexta

Micaela Carrasco, l'exfillastra del paleta apalizado per abusar d'una nena / La Sexta

Quan la seva mare i ell van trencar, Micaela va pensar que s'havia acabat tot, però no va ser així: una vegada, es va presentar a casa seva mentre ella i el seu germà estaven sols i va intentar abusar una altra vegada d'ella.

Ella es va resistir i ell va intentar asfixiar-la, sense èxit. Va ser aquí quan Micaela va decidir interposar una denúncia contra l'home.

La va segrestar

Tanmateix, el pitjor episodi va succeir després: un dia, l'home la va anar a recollir-la a l'institut, la va portar a casa seva i la va violar: "Em va emmordassar, em va lligar les mansamb pinces de roba, em va torturar en les meves parts", ha explicat en declaracions a La Sexta.

Segons Carrasco, després d'ella, l'home va abusar d'una altra noia, d'una nena emparentada directament amb ell, d'una altra menor i de la nena de tretze anys, a qui va fer tocaments. A més, té antecedents d'aquest tipus: "va ser a la presó per tenir pornografia infantil".

Depredador sexual

És per tot això que Micaela ho defineix com un veritable depredador sexual i no entén perquè segueix en llibertat: "Jo he viscut un malson i el que no em sembla normal és que continuï estant en llibertat", ha expressat.

Micaela Carrasco: "Viu amb por perquè sé del que és capaç"

Carrasco ha afegit que, encara que han passat diversos anys des que va abusar d'ella, continua tenint por: "Qualsevol dia se li'n pot anar el cap i agafar-me al carrer. Visc amb por perquè sé del que és capaç".

Micaela també ha compartit el seu malestar respecte a la seva germanastra. La seva mare i el presumpte agressor van tenir una filla abans de separar-se que "ha estat vivint amb ell en un camp, en el no-res, sols. Jo no sé si a la meva germana li ha passat alguna cosa o no m'ho vol dir", narra.

Ara, després d'aquest cas, Micaela només demana "que no el deixin al carrer. Ho acaba de fer i ho continuarà fent. No pot quedar en llibertat perquè és un perill pels petits i per a qualsevol dona", ha afirmat.

Brutalment apalizado

Els fets van tenir lloc el passat 27 de gener a Màlaga. Una dona, en assabentar-se que un home havia abusat de la seva neboda de tretze anys, va decidir venjar-se: va contractar l'agressor, de professió paleta, per a una suposada reforma al bany. Quan va arribar, la dona li va donar una brutal pallissa amb la pota d'una cadira.

La dona estava netejant els rastres de sang del replà mentre repetia "ningú no abusa d'ella"

L'home va aconseguir fugir, totalment ensangonat, i va cridar a la policia, a qui va dir que l'havien atracat. Alhora, els agents van trobar la dona netejant els rastres de sang de la casa i el replà, mentre repetia "ningú no abusa d'ella". Just després, va confessar que havia agredit un home i va explicar el motiu.

Els dos van ser detinguts i posats en llibertat, ella sense mesures cautelars i ell amb una ordre d'allunyament respecte a la menor.

Ara, s'estan instruint dues causes. Una és sobre l'agressió sexual, durant la qual es prendrà declaració de la víctima i d'altres persones del seu entorn i s'examinarà el telèfon mòbil del presumpte agressor. L'altra causa és sobre l'atac de la dona.