Un grup de 10 persones han estat ingressades d’urgències intoxicades pel consum involuntari de cànnabis. La investigació apunta a què la droga estava oculta en una paella que van compartir.

Els fets van passar dissabte quan un grup d’alumnes d’un curs de conducció de grues van anar a dinar en un restaurant ubicat a l’Avinguda Mancomunidad d’Arrecife (Las Palmas). Poc després de l’àpat i ja de retorn a l’autoescola, els afectats van començar a patir marejos, vòmits i malestar general.

Els intoxicats eren alumnes d'un curs de conducció de grues que van compartir una paella 

Va ser el professor que en adonar-se de la situació va trucar a emergències que es van presentar a l’autoescola per traslladar-los amb tres ambulàncies del Servei Canari d’Urgència als afectats a l’hospital Doctor Molina Orosa d’Arrecife.

A tots ells els van fer un test de drogues que va donar positiu en el consum de cànnabis, substància que tots ells van assegurar que no havien pres mai; l’explicació que van donar és que la droga era dins la paella que s’havien menjat.

Cuina precintada 

Poc després dels fets, la Policia Local d’Arrecife es va desplaçar fins el restaurant i en van precintar la cuina fins que s’esclareixin les causes de la intoxicació i que segons fonts de Sanitat, procedeix del cànnabis, tal i com informa el diari Lancelot Digital.

Mentre s’investiguen els fets, els propietaris del restaurant han negat tenir cap responsabilitat en la intoxicació.

Investigació oberta

La investigació segueix oberta i s’intenta esclarir si el cànnabis procedia de la paella que van menjar-se els afectats. Tots ells ja han estat donats d’alta.