El cantant porto-riqueny Ozuna, conegut a Espanya per col·laborar amb Rosalía, va ser multat aquest diumenge per la policia del seu país en conduir amb excés de velocitat. El seu vehicle va quedar retingut per no tenir la documentació en regla, tal com han informat les autoritats locals.

Juan Carlos Ozuna Rosado, més conegut com a Ozuna, conduïa el seu vehicle -un luxós tot terreny- per la carretera 129 d'Hatillo, al nord de l'illa, a 60 milles per hora (97 km/h) en una zona de 45 milles per hora (72 quilòmetres km/h), per la qual cosa la policia el va intentar aturar.

El cotxe sense permisos

Els agents, en comprovar la documentació del cotxe, es van adonar que el vehicle no tenia tots els permisos vigents, per la qual cosa el van retirar de circulació. Ozuna va ser citat davant de la justícia en el Tribunal de Hatillo per al proper 30 d'octubre de 2019.

Molt conegut

Ozuna és l'artista més vist a YouTube, rècord assolit el 2018, a més de l'artista amb més vídeos en assolir mil milions de visites en aquesta plataforma.

També és l'artista solista amb la quantitat de nominacions més gran en un sol any als Premis Billboard de la Música Latina (23) i l'artista solista amb la quantitat més gran dels premis esmentats guanyats en un sol any (11). A més, a Espanya, és molt conegut per la seva col·laboració amb la cantant catalana Rosalía i la seva famosa 'Yo x Tu, Tu x Mi'.