Sembla que ja no queda espai per les sorpreses als supermercats. Després d'arribar a veure productes com una poma tallada a trossos i envasada en plàstic ara arriba un nou producte cuinat i embolicat en plàstic: un ou ferrat.

Sembla una combinació impossible però és real. La fotografia d'un ou ferrat en un plàstic i embolicat amb paper film, etiquetat per ser venut en un supermercat, s'ha fet viral. La fotografia, i per la divisa amb la qual està el preu, sembla indicar que es tracta d'un supermercat de Paraguai.

La fotografia de l'ou ferrat, viral a Twitter

Una usuària de Twitter de València ha penjat la fotografia en aquesta xarxa social i ha corregut com la pólvora. Tot i que molta gent s'ha pensat que la foto era d'Espanya, res més lluny que la realitat. La fotografia és d'un supermercat del Paraguai, tot i que sobta igualment.

Supermercado / Pikist

Els productes preparats i envasats cada cop són més curiosos: ara també ous ferrats embolicats amb plàstic

És un dels plats preparats més estranys que es poden trobar en supermercat. Un ou ferrat, és a dir, un ou de gallina passat per una paella amb oli calent, és un plat fàcil de fer i costa de creure que es pugui comprar ja fet en una botiga. La tuitera que ha compartit la fotografia assegura: "Mirad, nivel de flojera máximo" i confirma: "Qué desastre".

Més productes envasats: alls pelats

Com no podia ser d'altra manera, Twitter s'ha omplert de reaccions a aquesta imatge. Algunes, com sempre, amb el sentit de l'humor característic d'aquest indret d'internet. Molts dels usuaris recorden la poma tallada i envasada i d'altres recorden també algun producte ben curiós que es ven així als supermercats: una dent d'all pelada i separada.

Ajo Pelado Supermercado

Alls pelats a la venda en un supermercat, un dels altres productes estranys / Cedida

Segurament, tot i la sorpresa que ha generat aquest ou ferrat envasat, no serà el darrer producte curiós que es veu als lineals de supermercat llest per consumir. La guerra contra el plàstic sembla que no s'ha pogut guanyar.