L'actor de pel·lícules porno Torbe ha estat multat per organitzar una orgia amb més de 50 persones a Madrid, tot saltant-se les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus.

Multen a Torbe per organitzar una orgia de més de 50 persones

Els fets han passat dimecres a la tarda en un local de Madrid i l'han enxampat gràcies a un fullet publicitari en el qual s'incitava a acudir a tal esdeveniment, el rodatge d'una "Orgia i Bukake" amb el títol de "Delicte contra la salut pública".

Torbe / Instagram torbe69

Multen a Torbe per organitzar una orgia amb més de 50 persones a Madrid / Ignacio Allende Fernández

Quan els agents de la policia han acudit al local i han trobat més de 50 persones reunides per fer una orgia, amb l'objectiu de gravar un rodatge de cinema per a adults.

Orgia amb 50 persones a Madrid incomplint les mesures de seguretat

Torbe, que era un dels organitzadors, no tenia els papers necessaris per fer la pel·lícula i, per aquest mateix motiu, ha estat multat per atemptar contra la salut pública i organitzar una orgia amb més de 50 persones.

Més orgies durant el coronavirus

No és el primer cop que s'organitza una orgia d'aquestes dimensions incomplint les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus i, de fet, els primers dies d'estat d'alarma es va fer una orgia gai multitudinària a Barcelona.