L'Extra de l'11/11 de l'ONCE d'aquest dimecres ha deixat un premi d'onze milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'11/11 de l'ONCE

La combinació guanyadora del Sorteig Extraordinari de l'Extra de l'11/11 de l'ONCE ha estat formada pel número 02583 de la sèrie 029 i ha deixat el seu major premi, concretament d'11 milions d'euros.

José Hernández Varas / Twitter ONCE_oficial

L'Extra de l'11/11 de l'ONCE d'aquest dimecres ha deixat un premi d'onze milions d'euros a un veí de Collado Villalba / Twitter ONCE_oficial

Butlleta guanyadora a Collado Villalba

La butlleta guanyadora ha estat venuda a Collado Villalba, un poble de Madrid confinat per la pandèmia del coronavirus. El venedor ha estat José Hernández, que no dóna crèdit al brutal premi que ha repartit: "Quina emoció i quina alegria més gran! No m'ho puc creure: 11 milions, així, un darrere l'altre", declara eufòric.

Per si no fos poc, a part del cupó premiat també ha repartit nou premis més de 20.000 euros cadascun, sumant una quantitat total de 180.000 euros.

José Hernández Varas recorre a peu cada racó del poble venent butlletes de la loteria amb la il·lusió de fer milionari algun dels veïns de Collado Villalba i, aquest dimecres, el seu somni s'ha fet realitat.

"M'aixeco cada dia a les 6:30 i em vaig acostant als comerços que van obrint fins a arribar al polígon P29, que és el meu lloc de treball habitual", explica Hernández.