És època de rebaixes, i això significa una cosa: aglomeracions de gent a les botigues, alguna baralla... I gangues d'escàndol que porten a l'èxtasi del capitalisme i el consumisme. El que no esperava el personal d'un supermercat era rebre una allau de gent per una oferta que, en realitat, no existia.

Els fets han passat aquest dimecres a la tarda, a la localitat de Montpeller (França). Un local de la cadena Casino ha etiquetat malament el preu d'un model de televisió, i els clients s'han llençat a les prestatgeries per aconseguir el seu electrodomèstic.

Una televisió a 30 euros

La bogeria té el seu origen en una ganga increïble: una televisió rebaixada de 700 a 30 euros. Els clients han envaït tots els passadissos del supermercat i han emplenat els seus carros de la compra de televisions d'última generació a un preu d'escàndol, informa Qué!

Per la seva banda, els treballadors, que sabien que tot era fruit d'un error, s'han negat a cobrar els productes al preu equivocat. Això ha provocat un malestar general entre els consumidors, que volien aconseguir la televisió al cost que s'estava promocionant.

Ha hagut d'intervenir la policia

Segons han explicat fonts de la policia, els agents han hagut d'intervenir en aquest insòlit cas per diluir la massa de gent, que ha bloquejat les caixes de cobrament del local, i fer-los entendre l'error.

La solució que han trobat les autoritats ha estat que els clients comprin les televisions al seu preu normal. No obstant això, els consumidors han pogut reclamar un certificat que explica l'error, i podran presentar una reclamació al servei d'atenció al client.

Un error informàtic

L'empresa ha assegurat aquest dijous en un comunicat que tot aquest fatal error és conseqüència d'un problema informàtic. No obstant això, no han fet esment ni han donat més detalls sobre com resoldran les reclamacions dels consumidors.