Una parella ha intentat ofegar el seu fill de 9 anys en una piscina perquè el nen va ensenyar el penis al seu germà petit d’un any i mig. La policia ha detingut l'home i la dona i s'han quedat glaçats quan el nen els ha explicat què havia passat.

Els fets van passar al barri Vía Honda, al sud de la ciutat de Rosario (Argentina), on, tal i com explica el diari La Capital, els veïns de la casa on vivia la parella i els dos fills de la dona, van sentir crits del nen de 9 anys i de la mare.

Mentre el padrastre intentava ofegar-lo, la mare cridava animant l'home a matar al seu fill

El que van veure va ser que l'home, de 34 anys, tenia agafat al nen pel cap i li submergia dins la piscina. El padrastre li anava ficant i traient el cap de l'aigua sense que el nen tingués temps d’agafar aire.

Mentrestant, la mare, de 31 anys, animava la seva parella des de la vora de la piscina. Alguns veïns van explicar que la dona cridava: “Mata’l! Ofega’l!”

Els veïns van trucar a la policia que en molt poca estona va arribar al lloc dels fets i van poder evitar que l’home ofegués el seu fillastre de nou anys.

El que no s’esperaven els agents van ser les explicacions que els va donar el nen de per què els pares havien intentat ofegar-lo. El que els hi va explicar els va deixar glaçats.

Les explicacions del nen de 9 anys van deixar glaçats als agents de policia

El menor va ser molt sincer i simplement va explicar que l’estaven ofegant perquè ell li havia ensenyat el penis al seu germà de 18 mesos. Quan els policies li van preguntar per què ho havia fet, ell va respondre: “Li feia al meu germanet el mateix que em fa el meu padrastre”.

La parella ha estat detinguda i han de passar a disposició judicial. Mentrestant, el nen està ingressat a l’Hospital de nens Víctor J. Vilela i la seva vida no corre perill.