L'odi irracional envers la seva companya de feina va acabar en tragèdia. Els fets van succeir a França. La víctima estava de baixa quan la seva companya es va apropar a visitar-la al seu domicili per matar-la, segons explica el diari Metro.

Després de matar-la, li va robar el mòbil per fer veure que la víctima seguia viva

L'assassina la va esquarterar i va tirar les seves restes a un canal, excepte el crani, que després de destrossar-lo el va enterrar.

Per fer creure que la víctima continuava viva, li va robar el mòbil i es feia passar per ella responent als missatges que rebia.

Condemnada a 27 anys de presó

La justícia francesa ha condemnat recentment la dona a 27 anys de presó per l'assassinat. El tribunal considera que el crim es va veure agreujat per l'especial vulnerabilitat de la víctima, que tenia problemes auditius i visuals.

Durant el judici, la Fiscalia va assegurar que l'assassina va actuar moguda per un "odi obsessiu" i sense cap tipus de "barrera moral". La defensa, per la seva banda, va al·legar que la dona ha tingut una vida marcada per diferents traumes que han derivat en profunds desequilibris. Destaquen que el seu pare es va suïcidar quan ella era una nena i que el seu avi va abusar d'ella sexualment. La mateixa assassina va demanar perdó, en la seva intervenció final, assegurant que no volia matar-la.