Amy Parrino, una dona de 44 anys, ha estat condemnada per un delicte greu de violència domèstica a Colúmbia, Estats Units, per asseure's despullada a la cara del seu nòvio i exigir-li que practiqués sexe oral amb ella.

La dona, processada el mes passat per un delicte greu d'assalt, va ser sentenciada a tres anys de presó, encara que un jutge li va suspendre la pena i l'ha substituït per cinc anys de llibertat condicional com a part d'un acord de culpabilitat, informa The Smoking Gun. 

L'home no podia respirar mentre estava asseguda al seu rostre

 

La policia va arrestar Parrino després d'una confrontació violenta a la casa de la seva parella. La víctima li va dir a la policia que Parrino el va colpejar amb una àmplia varietat d'articles, incloent un cinturó i un telèfon mòbil.

Durant l'incident, Parrino, que estava nua, va perseguir l'home per la casa abans de tirar-lo a terra. Després es va asseure a sobre de la víctima i li va indicar que "li mengés el cony" mentre estava enfilat al seu rostre.

L'home va ser "mort de por" durant l'assalt domèstic

 

L'home li va dir a la policia que no podia respirar mentre Parrino estava asseguda al seu rostre, i que estava "mort de por" durant l'assalt domèstic. La víctima va agregar que li va dir a Parrino que el deixés sol i que "no volia fer res sexual" amb ella.

La declaració jurada va posar en relleu que la víctima tenia talls als braços i un tall al pont del nas, que l'home va dir que era "de quan Parrino es va asseure a la seva cara". I les marques vermelles al seu pit, va afegir l'home, van ser el resultat que Parrino el colpegés amb un cinturó.