Un home ha estat detingut acusat d'haver obligat a fumar al seu fill petit de 5 anys, sota l'amenaça d'una surra amb cinturó.

Els fets han passat aquest dissabte a Santiago de l'Estero, Argentina. Un home hauria obligat el seu fill petit a fumar i, suposadament, hauria amenaçat de colpejar-lo.

La mare va rebre les fotos per Whatsapp

Segons explica La República, la mare de la criatura estava amb la seva germana de 20 anys, quan, de sobte, aquesta va rebre una foto per Whatsapp. Espantada en veure el contingut, la noia li va ensenyar el mòbil a la seva germana, que va veure com el seu fill tenia una cigarreta encesa als llavis.

La dona va anar de seguida a la casa del pare del nen, on el va trobar plorant desesperadament, segons va narrar a la policia.

"Ha après a fumar"

El detingut hauria fet una foto al nen mentre tenia un cigar a la boca i li hauria enviat a la seva excunyada amb el comentari: "Ja ha après a fumar".

Els pares del petit estan separats, segons El sol de San Juan, i les baralles entre els dos són constants. De fet, aquest succés s'hauria donat després d'una discussió entre la parella, i l'home s'hauria desfogat amb el petit.

Els policies van trobar mare i fill plorant

Quan la dona va arribar a la casa on estava el pare amb el seu fill, van tornar a discutir. Ell es volia quedar amb el nen, però finalment la mare va aconseguir escapar-se amb el petit.

La policia la va trobar amb el nen als seus braços, ambdós plorant. Va ser aleshores quan ella va explicar als agents el que havia passat, i la policia va procedir a la detenció del suposat agressor.

El pare ha estat detingut

La Unitat de Violència de Gènere i Intrafamiliar de La Banda va ordenar la detenció de l'home. Ara la justícia argentina serà l'encarregada de dictar una sentència.