Un nuvi ha fet, probablement, la pitjor cosa que es pot fer la nit abans del seu casament: ha violat una de les dames d’honor de la núvia durant la festa prèvia a la boda. La núvia, tot i enxampar-lo in fraganti, s’hi ha acabat casant igualment.

Tot va passar el cap de setmana del casament, a finals d’agost. Els nuvis i els seus amics estaven ja celebrant la boda en un resort prop d’Stroudsburg, a Pennsilvània. El grup es va passar el dia bevent, i la dama d’honor va acabar molt èbria.

Quan la núvia va veure que ni tan sols podia estar-se de peu, li va demanar al nuvi que se l’emportés a l’hotel. Però quan estaven anant a l’habitació, el nuvi la va arrossegar a uns vestidors. La noia, que havia perdut el coneixement, es va despertar minuts després, despullada i amb el nuvi al seu damunt. Poc després, la núvia va entrar i va enxampar el nuvi. Tots dos van començar a discutir de manera ferotge.

nuvi violador

La parella es va acabar casant igualment

Cap dels dos recorda ben bé els fets

El dia següent, i interrogat per la policia, el noi va dir que era ella qui l’havia empès al vestidor, abans d’admetre que havia begut molt i que, tot i que no recordava exactament què havia passat, sí que havia abusat de la noia. Fet i fet, el matí següent, el noi va enviar-li diversos missatges demanant-li perdó i dient-li que no digués res per no fer enfadar la núvia. També li va recomanar, per si de cas, que es prengués la pastilla del dia després.

Com que la noia tampoc tenia gaire clar què havia passat, va demanar veure les imatges de les càmeres de seguretat, on va veure que, clarament, havia estat el nuvi qui l’havia empès als vestidors. Vint minuts més tard, la núvia s’hi havia presentat i una altra de les amigues de la parella s’havia endut la víctima.

Després de la discussió i de reconèixer els fets, el casament es va portar a terme igualment. Els veïns de la parella, de fet, asseguren que se’ls veu feliços, tot i que cap d’ells coneixia què havia passat just abans de la boda. L’home, sigui com sigui, ha quedat investigat per un delicte d’agressió sexual a una persona inconscient i per dues faltes d’abusos: podria enfrontar-se a una pena de 20 anys de presó.