El Joel i la Diana són una parella que fan servir l'aplicació de cites homosexuals "Grindr" per quedar amb les seves víctimes, drogar-les i matar-les.

Joel Osei i Diana Cristea

Joel Osei, de 25 anys, i Diana Cristea, de 19 anys, han estat acusats d'assassinar a Adrian Murphy, un home de 43 anys a qui van conèixer per "Grindr" i amb qui van quedar, suposadament, per conèixer's i, aprofitant la cita, el van drogar i assassinar.

Els fets van passar al Regne Unit quan van trobar el cadàver d'Adrian Murphy al seu domicili. El seu cos no presentava signes de violència ni d'agressió sexual, però quan li van fer l'autòpsia van detectar que hi havia una alta dosi d'escopolamina, una droga coneguda popularment com "L'alè del diable" o la "burundanga".

Joel i Diana / Metropolitan Police

Joel i Diana han estat condemnats per assassinar un home que van conèixer per "Grindr" / Metropolitan Police

Droguen a la víctima amb burundanga

La burundanga és una droga que causa submissió, somnolència, pèrdua de la memòria, de la consciència i anul·la completament la capacitat de decisió. Quan els agents van investigar el pis de Murphy, van veure que també hi havia restes de burundanga en una llauna de refresc.

Per si no fos poc, les càmeres de seguretat de l'edifici on vivia van registrar unes imatges on es veia a Osei anant cap a casa la víctima i sortint del seu domicili a la matinada de l'endemà amb una bossa plena d'objectes robats.

Adrian Murphy / Twitter 101Biography

Adrian Murphy ha estat assassinat per Joel Osei i Diana Cristea / Twitter 101Biography

Osei li va donar la bossa a Cristea i al seu interior hi havia targetes de crèdit, ordinadors, telèfons mòbils, roba de luxe i un sense fi d'objectes d'alt valor econòmic. Després, Cristea va vendre tots els objectes robats i, amb les targetes de la víctima, va intentar comprar diamants.

Els fets van passar al 2019, però ha estat recentment quan ha sortit la resolució judicial d'aquest crim i han estat condemnats per assassinat, administració de drogues i robatoris.