Dana Leonte, la jove assassinada el juny en Sorres (Màlaga) pel seu nòvio, Sergio Ruiz, va ser colpejada presumptament amb un pal al cap, la va embolicar amb un edredó i després la va arrossegar escales a baix fins a introduir-la al seu cotxe, segons assenyala la interlocutòria de la jutge. Els fets van passar al domicili familiar.

Es desconeix quan va morir

La jutgessa afegeix que el nòvio la va pujar al cotxe malferida després del cop al cap i la va traslladar a un altre lloc "per a matar-la i ocultar-la". Tanmateix, es desconeix exactament quan va morir. La jutgessa també descarta, a la interlocutòria, la coartada de Sergio.

En les tasques d'investigació un gos va detectar presència de sang i resta biològiques, tant al pal com a diversos objectes i llocs de la casa. A més, la jutge assenyala que en el primer registre es va apreciar una forta olor de productes de neteja.

La jutgessa va enviar Sergio a presó dissabte davant de "la gravetat dels fets" i per evitar l'ocultació o destrucció de proves que servissin per aclarir els fets. També li va retirar la pàtria potestat de la seva filla de 18 mesos. La defensa, per la seva part, demanarà la seva llibertat, ja que considera que "no existeix cap prova contra ell".