Un nou tiroteig ha tingut lloc aquesta matinada al Raval de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la víctima és un menor tutelat per la Generalitat que es troba greu i que està ingressat a l'UCI de l'Hospital del Mar. El noi ha estat localitzat a la Rambla del Raval ferit molt greu tot i que no es pateix per la seva vida.

acn

Impacte d'un tret en el vidre d'un local entre la plaça Folch i Torres i el carrer Reina Amàlia / ACN

Abans, entre les tres i quatre de la nit, s'hauria produït un altre incident entre la plaça Folch i Torres i el carrer Reina Amàlia al Raval i s'investiga si els dos successos tenen relació. Els testimonis asseguren que han sentit fins a quatre trets cap a dos quarts de sis de la matinada.

Almenys un local del carrer Reina Amàlia té un impacte de bala. Un veí de la zona ha confirmat que ha sentit un tret i hi ha un impacte de bala al local del carrer Reina Amàlia, tocant a la plaça Folch i Torres. A més, també hi ha restes de sang al carrer de l'Hort de la Bomba. La policia científica continua treballant per aclarir què ha passat tot i que les primeres informacions apunten a una baralla.