Un altre alumne de l'escola CEIP Cervantes de Dos Hermanas (Sevilla) ha patit una crisi d'ansietat i els seus pares estudien presentar una querella, segons ha donat a conèixer El Periódico. Es tracta del mateix centre on aquesta setmana uns pares van denunciar que la seva filla de set anys amb autisme era insultada per professores.

L'aula del centre d'educació especial s'ha quedat sense alumnes després de les denúncies. La nena de 7 anys increpada ha estat traslladada a un altre centre, el menor que ha patit crisi d'ansietat va ser traslladat a l'hospital i els pares d'uns altres dos alumnes han evitat portar els seus fills al centre després del suposadament succeït.

El cas que ha destapat les alarmes

Els pares d'una nena de set anys van ser els primers en denunciar, aquesta setmana, a les quatre professores de l'escola per insultar-la i riure's d'ella. La menor va patir dues crisis epilèptiques per estrès. Els pares van descobrir els maltractaments gràcies a una enregistradora que van introduir a la motxilla de la seva filla. Les sis hores d'enregistrament revelen crits i frases despectives cap a la menor. Els pares han decidit canviar-la de centre, tal com els han recomanat els metges.

Reunió dels tècnics de la Junta d'Andalusia

Tècnics de la Junta d'Andalusia s'han reunit aquest dijous amb els responsables del centre educatiu i amb els pares de la menor de 7 anys, i ja disposen de "totes les dades" per adoptar "les mesures que siguin procedents" en el cas.

L'escola ja va ser denunciada fa dos anys, segons el Diari de Sevilla, perquè una de les professores va compondre una cançó on de es burlava d'un alumne.